NATURE-BASED SOLUTIONS FOR SUSTAINABLE LANDSCAPE és un programa de màster que neix de l’evolució del màster en Arquitectura del Paisatge, que durant quaranta anys ha investigat els grans temes del paisatgisme apostant per l’exploració de temes emergents.

El màster s’estructura en set mòduls de formació permanent de 7 crèdits ECTS (72h) cadascun i un treball final que permet conèixer les eines necessàries per desenvolupar solucions arquitectòniques basades en l’ús de processos naturals i ecosistemes. L’objectiu final és abordar els grans reptes que enfrontem com a societat: el canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat, la integració del verd a la ciutat, el malbaratament de l’aigua, la degradació del sòl o els riscos en la seguretat alimentària.

Els set mòduls es poden cursar també per separat, obtenint aleshores un títol de postgrau en cadascuna de les especialitzacions.

El curs compta amb el suport acadèmic de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Calendari acadèmic:

Inici de classes: 01/02/2024 – Fi de les classes: 08/11/2024 Fi del programa: 13/12/2024. Horari: Dijous i divendres (15:30-20:30)

Modalitat:

Presencial. EPSEB – Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona.


Inscripció oberta fins a l’inici del curs o fins a l’esgotament de places.